BDP'li milletvekilleri Öcalan'a hediye aldı

 BDP’li 3 milletvekili, Abdullah Öcalan'a hediye aldı. Pervin Buldan, Abdullah Öcalan'a bir kalem ve "mütevazi" bir tespih aldığını söylemişti. Pervin Buldan, kalemi, Nişantaşı'ndaki eski bir kırtasiye mağazasından aldı. Pervin Buldan, hediyesinin bulundu

BDP'li milletvekilleri Öcalan'a hediye aldı

 

BDP’li 3 milletvekili, Abdullah Öcalan'a hediye aldı.
 
Pervin Buldan, Abdullah Öcalan'a bir kalem ve "mütevazi" bir tespih aldığını söylemişti. Pervin Buldan, kalemi, Nişantaşı'ndaki eski bir kırtasiye mağazasından aldı. Pervin Buldan, hediyesinin bulunduğu dolmakalemleri ile tanınan kırtasiye dükkanının karton poşeti ile kendilerini İmralı'ya götürecek olan Kıyı Emniyeti’ne ait KEGM 4 adlı teknesine bildi. Sırrı Süreyya Önder ise Öcalan'a AB üyesi ülkelerin anayasalarını karşılaştırmalı olarak ele alan bir kitap ile TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu’nun raporunu verecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler