Bayraktar'dan Karadenizlilere övgü

 Bayraktar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Ege Karadeniz Dernekleri federasyonu'nun düzenlediği etkinliğe katıldı.Bayraklı Seyirtepe Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte katılımcılara ''Köyümün İnsanları'' diye seslenen Bayr

Bayraktar'dan Karadenizlilere övgü

 

Bayraktar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Ege Karadeniz Dernekleri federasyonu'nun düzenlediği etkinliğe katıldı.

Bayraklı Seyirtepe Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte katılımcılara ''Köyümün İnsanları'' diye seslenen Bayraktar, Karadenizlilerin Türkiye'nin çimentosu olduğunu, her çakıl taşında, toprağında emeği bulunduğunu söyledi.

Karadenizli vatandaşların Türkiye'nin kalkınması için her yerde çalıştığını ifade eden Bayraktar, ''İzmir'e gelen Karadenizliler de canla başla çalışmışlar. Nereye giderse oranın aidiyet duygusunu benimsemiş. Burada da İzmirli olmuşlardır'' diye konuştu.

Bayraktar, hükümetin bir üyesi olarak İzmir için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

''EXPO 2020'nin İzmir'de yapılması için elimizden geleni yapacağız. İzmir dünyada marka bir şehir ama hak ettiği yere getiremedik. İzmir'de seçilmiş olanlarla birlikte hak ettiği yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. İzmir'in verdiği fotoğraf iyi değil, ama bu son 10 senede olmadı. Bu çarpık yapılaşma mühendislik hizmeti almayan bu yapılaşma, 40, 50 sene öncesine dayanan olgu. İnşallah Meclis'te olan kanunun çıkmasından sonra İzmir'de valilikle, yerel yöneticilerle biz kentsel dönüşümü dalga dalga başlatacağız. Bu yasanın hedefi insandır. Devlet şefkatiyle, karşılıklı diyalogla bu işi çözeceğiz. İnsanların kentsel dönüşümü kendi yapması için gereken desteği vereceğiz. Vatandaş kendisi yapmazsa, belediye ve valilik de yapmazsa bakanlık olarak yapmak zorundayız.''

Bayraktar, ''İzmir'i hak ettiği yere getireceğiz. İzmir sanayi, tarım, turizm şehridir, dünyada marka şehir olması için çalışacağız. İzmirli hemşehrilerimizin desteğiyle İzmir'i geliştireceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler