Bayraktar'dan Demirtaş'a tepki

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Genelkurmay Başkanı Necdet Özel hakkındaki sözleri üzerine, ''Ordumuzu biz severiz, sayarız ve önemseriz, ordumuza da bir laf söylenmesini katiyen kabul etmeyiz'' dedi

Bayraktar'dan Demirtaş'a tepki

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Genelkurmay Başkanı Necdet Özel hakkındaki sözleri üzerine, ''Ordumuzu biz severiz, sayarız ve önemseriz, ordumuza da bir laf söylenmesini katiyen kabul etmeyiz'' dedi.

Bakan Bayraktar, Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 1. Etap İnşaatı Temel Atma Törenine katıldıktan sonra Ankara'ya gitmek için geldiği Elazığ Havaalanında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Tunceli Üniversitesine yapılan kampüsün, kentin özelliğini, güzelliğini, geçmişini öne çıkaracak, arttıracak bir yatırım olduğunu, bu bakımdan yöreye de çok ciddi katkılar sağlayacağını belirten Bayraktar, Elazığ'ın da kendileri için çok önemli olduğunu, burada da kentsel dönüşüm noktasında çalışmaların bulunduğunu kaydetti.

Daha öncede Elazığ'da çalışmaların olduğunu belirten Bayraktar, ''Bunları niye biraz aksattık, geciktirdik, yasanın çıkmasını bekliyoruz. Yasayı inşallah Ocak ayı içerisinde tamamlayacağız. Burada başlayan, altyapısını halihazırda tamamladığımız TOKİ'nin yapmış olduğu çalışmaları burada hızlandıracağız ve ciddi şekilde Elazığ'da şehirleşme noktasındaki çalışmalarımızı hızlandıracağız'' dedi.

Bayraktar, konuşmasının ardından bir gazetecinin ''BDP Genel Başkanının Genelkurmay Başkanı hakkındaki sözlerine neler söyleyeceksiniz?'' şeklindeki sorusuna şöyle cevap verdi:

''Şimdi bizim ordumuz bir defa dünya çapında en güçlü ordulardan bir tanesidir. Ve bizim ordumuz Cumhuriyetimizin manifestosunu en iyi resmeden bir kuruluştur, bizim göz bebeğimizdir. Ordumuzu biz severiz, sayarız ve önemseriz, ordumuza da bir laf söylenmesini katiyen kabul etmeyiz. Bu çerçevede hem ordumuz önemlidir, hem komutanlarımız önemlidir. Ama yargıya intikal eden olaylarda şu an bizim bir şey söylememiz doğru değildir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler