Bayraktar Van'dan ayrılmıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Van’da depremden zarar gören köylerde incelemelerde bulundu.Sırası ile Van merkezde çadırkenti ziyaret eden Bakan Erdoğan Bayraktar, Pirgarip, Güveçli ve Alaköy’de incelemelerde bulunarak muhtarlardan bilgi al

Bayraktar Van'dan ayrılmıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Van’da depremden zarar gören köylerde incelemelerde bulundu.

Sırası ile Van merkezde çadırkenti ziyaret eden Bakan Erdoğan Bayraktar, Pirgarip, Güveçli ve Alaköy’de incelemelerde bulunarak muhtarlardan bilgi aldı, depremden zarar gören vatandaşların evlerine girdi, hasar tespitini bizzat kendisi yaptı.

Bakan Erdoğan Bayraktar’ın köylerinde gören vatandaşlar, Bakanımız depremin ilk gününden itibaren hep yanımızda oldu, köylerimize geldi, sorunlarımızı, taleplerimizi aldı. Bu acılı günümüzde bizi  yalnız bırakmayan Bakan Erdoğan Bayraktar’a çok teşekkür ediyoruz’’ dediler.

erdogan_bayraktar_ic.jpg

Bakan Erdoğan Bayraktar ise devlet olarak Van ve Erciş halkının yanında olduklarını belirterek, ‘’İlk günden beri Van halkının yanında olduk, acılarını paylaştık. 12 günden beri  de Van’da incelemelerimizi sürdürüyoruz’’ dedi.

Bakan Erdoğan Bayraktar, Pirgarip Köyü’nde bebeği kucağına aldı. Güveçli Köyünde ise Kemal Aksuar Dersliğini ziyaret etti, burada gönüllü çalışan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem