Bayraktar; "Trabzon'u ihracat şehri yapacağız"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzonlu olmanın getirdiği büyük sorumluluklar bulunduğunu ve bunu yerine getirmede herkese büyük görevler düştüğünü kaydetti.Bayraktar, Trabzonluların, "Bize her yer Trabzon" ifadesinin patentine sahip olduğunu vurg

Bayraktar; "Trabzon'u ihracat şehri yapacağız"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzonlu olmanın getirdiği büyük sorumluluklar bulunduğunu ve bunu yerine getirmede herkese büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Bayraktar, Trabzonluların, "Bize her yer Trabzon" ifadesinin patentine sahip olduğunu vurgulayarak, "Bunu kazanmak kolay değil. Bu, Trabzonlunun kendine olan öz güveninden, vatan, bayrak sevgisinden kaynaklanıyor. Biz de bu düşünce ile çalışıyoruz" diye konuştu.

Bakan Bayraktar açıklamasına şöyle devam etti:

"Trabzon milliyetçiliği değil, vatan milliyetçiliği noktasında Türkiye'ye önemli mesajlar veriyor. Trabzon özelinde de marka şehir özelliğini artırma noktasında önemli çalışmalar yapıyoruz. Parti ayrımı yapmadan tüm milletvekilleri, siyasiler, bürokratlar, iş adamları olarak  'Trabzonlular için ne yapabiliriz?' düşüncesi içindeyiz.  Trabzon'u sağlık, eğitim, üniversite, ulaşım, ihracat şehri yapmanın uğraşı içindeyiz."

Bayraktar, Trabzon'un köyleriyle birlikte her noktasında bu amaçla çalışmalara devam ettiklerinin altını çizerek, "Tüm köylerde, beldelerde asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca sanayi bölgelerini geliştirmek için çalışıyoruz. Trabzon'a bunların yanında lojistik merkez, demiryolu kazandırılması için gayret ediyoruz. Trabzon'a hizmet veren tüm milletvekilleri, bürokratlar bunun için çalışıyor. İş adamlarının özellikle bu konuda daha fazla gayret göstermesini istiyoruz" diye konuştu.

Tüm Trabzonlulara daha çok el uzatmak istediklerini anlatan Bayraktar, Trabzonlu gençlerin bilgisayar, tıp ve daha başka dallarda dünya birincilikleri kazandıklarını ve bununla gurur duyduklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem