Bayraktar sanal alemde

Çevre ve Şehircilik Bakanı Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, sosyal paylaşım sitesi twitter’i kullanan siyasetçiler arasına girdi.Bakan Bayraktar, bir hafta önce twitter’i kullanmaya başlayarak, twitter aracılığıyla yapmış olduğu çalışmalar yanında,

Bayraktar sanal alemde

Çevre ve Şehircilik Bakanı Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, sosyal paylaşım sitesi twitter’i kullanan siyasetçiler arasına girdi.

Bakan Bayraktar, bir hafta önce twitter’i kullanmaya başlayarak, twitter aracılığıyla yapmış olduğu çalışmalar yanında, gitmiş olduğu illerdeki programlarla ilgili bilgiler ve mesajlar veriyor.

@ErdoganBayraktr  twitter hesabı bir hafta içinde 742 takipçi sayısına ulaşarak, her gün takipçi sayısı artış gösteriyor. (https://twitter.com/ErdoganBayraktr)

Bakan Bayraktar, twitter’ı yanında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı resmi sitesi www.csb.gov.tr, yanında www.erdoganbayraktar.com özel sitesi aracılığıyla da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilgili bilgiler, programlarıyla ilgili haberler ve fotoğrafları bu sitelerde bulmak mümkün oluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem