Bayrağı geri alınan şehidin evine yeniden bayrak asıldı

Şırnak'ta çıkan çatışmada şehit olan Komando Er Doğan Acar'ın evinden Türk bayrağının alınmasıyla ilgili olarak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin isteği üzerine evin önüne dev bir Türk bayrağı asıldı.BBP Genel Başkanı Mustafa Destici

Bayrağı geri alınan şehidin evine yeniden bayrak asıldı

Şırnak'ta çıkan çatışmada şehit olan Komando Er Doğan Acar'ın evinden Türk bayrağının alınmasıyla ilgili olarak, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin isteği üzerine evin önüne dev bir Türk bayrağı asıldı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, dün geldiği Denizli'de şehit Doğan Acar'ın ailesini ziyaret etmişti. Ziyarette anne Fatma Acar, evin önünde bulunan büyük Türk bayrağının bazı devlet yetkilileri tarafından geri istendiğini ve bu olayın kendisini çok üzdüğünü söylemişti. Bunun üzerine harekete geçen BBP yetkilileri eve büyük bir bayrak götürdü. Evin giriş kısmına Türk bayrağını asan partililer anne Fatma Acar'ın elini öptükten sonra evden ayrıldı.

BBP MKYK Üyesi Mehmet Efe, "Bu olaydan dolayı çok üzüldük. Şehit ailesine bir bayrak bil çok görülmüş. Bu yüzden genel başkanımızın talimatıyla hemen büyük bir bayrağı eve getirip astık. Allah şehidimize rahmet eylesin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem