Bayat hamsi iki can aldı!

Edinilen bilgiye göre, havası daha iyi geldiği için kışı geçirmek üzere Karabük'ten Bursa'ya gelen Ahmet (71) ve Nazmiye Karakullukçuoğlu (73) çifti, 3 ay önce Fidyekızık Mahallesi Fener Sokağı'ndaki evlerine yerleşti.Dün akşam yemeğinde hamsi yiyen çifti

Bayat hamsi iki can aldı!

Edinilen bilgiye göre, havası daha iyi geldiği için kışı geçirmek üzere Karabük'ten Bursa'ya gelen Ahmet (71) ve Nazmiye Karakullukçuoğlu (73) çifti, 3 ay önce Fidyekızık Mahallesi Fener Sokağı'ndaki evlerine yerleşti.

Dün akşam yemeğinde hamsi yiyen çiftin sabah uyanmamalarından şüphelenen damatları Hamza K., üst kata çıktığında kayınpederi ve kayınvalidesinin hareketsiz yattığını gördü.

Hamza K., 112 Acil Servis ekiplerini ve polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı çiftin öldüğünü tespit etti. Damat Hamza K. ölüm haberiyle yıkılırken, aynı binada oturan oğlu ise fenalık geçirdi. Akşam yedikleri balıktan zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulan 5 çocuklu çiftin 3 çocuğunun Karabük'te oturduğu öğrenildi.

 Öte yandan yakınları, yaşlı çiftin birbirlerine sürekli, "Allah senin ölümünü bana göstermesin. İnşallah ben senden önce ölürüm" dediklerini, hep birlikte ölmek için dua ettiklerini söyledi. Yaşlı çiftin cesetleri kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler