Bayan Bayraktar çocuklarla...

Trabzon AK Parti Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar beraberindeki AK Parti Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Trabzon Huzurevi ile Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.Huzurevine önceki ziyaretinde yaşlıların kendiler

Bayan Bayraktar çocuklarla...

Trabzon AK Parti Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar beraberindeki AK Parti Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Trabzon Huzurevi ile Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.

Huzurevine önceki ziyaretinde yaşlıların kendilerinden istediği buzdolapları ile televizyonları götüren Bayraktar ve beraberindekiler bunları huzurevi yönetimine teslim ettiler. Ardından Fatih Çocuk Yuvası’na geçen Bayraktar, burada tek tek çocuklarla ilginerek çeşitli hediyeler verdi. Emine Bayraktar, ziyarette yaptığı konuşmada “Hepimiz çocuk olduk. Kimimiz çocukluğunu çok güzel geçirdi kimimiz ise çok zor şartlarda geçirdi. Biz tüm çocuklarımızın hak ettiği sıcak yuvalara kavuşmasını ve güzel bir çocukluk geçirmelerini istiyoruz ve bunun çabasını veriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem