''Batum OUT Bodrum IN''

Turizm sezonunun açılmasına az bir zaman kala farklı tatil seçenekleri  gündeme gelmeye başladı.

''Batum OUT Bodrum IN''

Turizm sezonunun açılmasına az bir zaman kala farklı tatil seçenekleri  gündeme gelmeye başladı.

2012 Turizm sezonu için “Bodrum Evleri” Projesini  gündeme getiren VİRA-TUR’un Trabzon Acentesi  hizmete girdi .  Merkezi Bodrum’da bulunan firma; Bodrum’da bulunan villaları haftalık-aylık kiralamayı amaçlıyor.

 Konu ile ilgili görüştüğümüz firma sahibi Mehmet Ali Tuna “Yıllardır her şey dahil tatile mahkum bırakılan vatandaşlarımıza farklı bir tatil seçeneği sunmayı amaçladık. Herşey dahil tatil paketlerinde hizmetin kalitesinden şikayetçi olan, kendini hapsedilmiş gibi hisseden, gittiği tatil bölgesinde kaldığı otelin dışında hiçbir yer görme imkanı bulamayanlar için “Bodrum Evleri” projesini  uygulamaya soktuk.  Özellikle her şey dahil tatilden memnun olmayan  yabancılar bu turizm seçeneğine çok ilgi gösteriyorlar. 2005 yılından beri genellikle yurtdışından gelen müşterilerimize hizmet verirken, geçtiğimiz yıl yurt içinden de çok sayıda talep aldık.  Bu yıl hemşerilerimize de hizmet vermek amacıyla, Trabzon Acentemizi faaliyete geçirdik. ” dedi. 

Tuna  sözlerini şöyle devam ettirdi: “Bodrum’da  bulunan villa ve dairelerimizi turizmin hizmetine açtık. Bunun yanında Bodrum’un çeşitli koylarında bulunan 100’ün üzerinde  müstakil villaları da kiralıyoruz. Bu villalar özel  havuzlu ve birkaç aileyi misafir edebilecek  büyüklükte ve her türlü donanıma sahip villalardır. Ayrıca bizim fiyatlarımız diğer seçeneklerle kıyaslanamayacak kadar ucuzdur. VİRA-TUR,  Bodrum’da  havaalanı transferleri, araç kiralama, tekne-yat kiralama ve Bodrum gezi turları ile de gelen turistlerin hizmetinde olmaya devam edecektir.”

Vira-Tur Trabzon Acentesi : (0462) 323 03 13


Bu Bir Reklamdır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler