Başörtülülerden korkuyorum öcü gibiler

Serra Yılmaz'dan tartışma yaratacak açıklama: Başörtülülerden korkuyorum öcü gibiler"BAŞÖRTÜSÜYLE ÜNİVERSİTEYE GİREMEMEK ÇOK BÜYÜK BİR BASKI DEĞİL" Yılmaz "Başımı bağlayarak üniversiteye gidemedim çok büyük bir baskı örneği değil çok büyük bir baskı örneğ

Başörtülülerden korkuyorum öcü gibiler

Serra Yılmaz'dan tartışma yaratacak açıklama: Başörtülülerden korkuyorum öcü gibiler

"BAŞÖRTÜSÜYLE ÜNİVERSİTEYE GİREMEMEK ÇOK BÜYÜK BİR BASKI DEĞİL"
 
Yılmaz "Başımı bağlayarak üniversiteye gidemedim çok büyük bir baskı örneği değil çok büyük bir baskı örneği değil işklence görüp ne idiğü belirsiz çukurlardan çıkanların yanında. yani insan utanır" diyen Serra Yılmaz "bunu manevi bir işkence olarak görmüyorum" dedi.
 
"KORKUYORUM ÖCÜ GİBİLER"
 
"Ben insanların kapalı olmasından hoşlanmıyorum. Ben bazen korkuyorum biliyor musunuz? Başörtülüleri görmeyi korkutucu buluyorum." diyen 29 Ekim'de hastanede karşılaştığı bir kara çarşaflıyı hatırlatan Yılmaz , "Geçen hastanede karşılaştım. Simsiyah bir Öcü gibi geldi üstüme korktum"sözlerini sarfeden Serra Yılmaz ardından kişilerin hayat tarzlarına saygılıolduğunu söyledi.. "Hiç kimseye de niye başını örttün deme hakkını da kendimde bulmuyorum" diyen herkesin istediği gibi giyinebileceğini belirten Yılmaz "Bu benim şahsi kanaatim" dedi.
 
"BAŞÖRTÜLÜ ARKADAŞIM YOK"
 
Balçiçek İlter'in "Hiç başörtülü arkadaşınız var mı" sözleri üzerine "Hayır yok"diyen Serra Yılmaz, "Normal başörtüsü değil burka gibi" diyen Yılmaz,"Birden bire karşınıza çıkın ööö oluyorsuz " dedi.
 
"KARA ÇARŞAFTAN BAHSETTİM BAŞÖRTÜSÜNDEN DEĞİL"
 
Gelen tepkiler üzerine Twitter hesabında açıklama yapan Serra Yılmaz,"Ülkemizde kimse mizahtan anlamıyorsa ben ne yapayım ben o lafı espri olarak söyledim ayrıca komple kara çarşaftan söz ettim baş örtmekten değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem