Başkent’te trafik kazası: 5 yaralı

Başkent'te kontrolden çıkan bir kamyonet, taklalar attıktan sonra durabildi. Araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.Kaza, saat 17.00 sıralarında Ankara Polatlı E-90 karayolu üzeri Temelli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Bursa

Başkent’te trafik kazası: 5 yaralı

Başkent'te kontrolden çıkan bir kamyonet, taklalar attıktan sonra durabildi. Araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Ankara Polatlı E-90 karayolu üzeri Temelli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Bursa istikametine seyreden 16 J 4837 plakalı kamyonetin ismi öğrenilemeyen sürücüsü, bilinmeyen bir nedenle aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, taklalar attıktan sonra durabildi. Kaza sonucu, araç sürücüsü, sürücünün babası, eşi, kızı ve ablası yaralandı. Araç içerisinde sıkışan sürücünün baygınlık geçirdiği görüldü.

Olayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çevredeki sürücüler ve itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü Ankara'ya sevk edilirken, diğer yaralılar ise Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası uzun kuyrukların oluştuğu yol, Eskişehir yönüne bir saat kapalı kaldı. Olay yerine çağrılan çekicinin gelmesiyle araç yoldan kaldırılarak, trafik akışı yeniden sağlandı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Başkent’te trafik kazası: 5 yaralı

Başkent’te trafik kazası: 5 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler