Başkent’te taşlı, sopalı kavga: 1’i asker 5 yaralı

Ankara'da restoran çalışanları ile bir asker arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir süre sonra askerin ailesinin de olay yerine gelerek dahil olduğu kavgada 5 kişi yaralandı.Olay, saat 17.30 sularında Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaş

Başkent’te taşlı, sopalı kavga: 1’i asker 5 yaralı

Ankara'da restoran çalışanları ile bir asker arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir süre sonra askerin ailesinin de olay yerine gelerek dahil olduğu kavgada 5 kişi yaralandı.

Olay, saat 17.30 sularında Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşandı. Edinile bilgiye göre; Polatlı Cumhuriyet Meydanı yanındaki restoran çalışanları ile bir asker arasında çıkan tartışma, taşlı sopalı kavgaya dönüştü. İddiaya göre; kız arkadaşı ile birlikte restorana gelen askerden, restoran çalışanı tarafından oturduğu masadan kalkması ve bir başka masaya oturması istendi. Askerin oturduğu masadan kalkmak istememesi sonucu tartışma yaşandı. Diğer restoran çalışanları da tartışmaya dahil olunca, tartışma kavgaya dönüştü. Memleketine izine gelen asker, hemen kız arkadaşı ile birlikte dışarı çıktı ve telefonuna sarıldı. Bir süre sonra askerin ailesi de olayın yaşandığı restoranın önüne geldi. Bunun üzerine, aile ve restoran çalışanları arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Restoran çalışanları ve aile üyeleri ellerine ne geçirdiyse birbirine atmaya başladı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri, kavgayı biber gazı ve cop kullanarak ayırabildi. Yaralanan 5 kişi olay yerine sevk edilen ambulanslarla Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmi öğrenilemeyen 2 kişinin de kavgaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Başkent’te taşlı, sopalı kavga: 1’i asker 5 yaralı

Başkent’te taşlı, sopalı kavga: 1’i asker 5 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem