Başkent’te sır ölüm

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 22 yaşındaki bir genç park edilmiş bir araç ölü bulundu. Edinilen bilgilere göre, Gölbaşı Öğretmenler Sitesi önü Örencik yolu üzerinde park halindeki 06 MUT 83 plakalı araç içerisinde bir kişinin hareketsiz yattığını fark eden

Başkent’te sır ölüm

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 22 yaşındaki bir genç park edilmiş bir araç ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Gölbaşı Öğretmenler Sitesi önü Örencik yolu üzerinde park halindeki 06 MUT 83 plakalı araç içerisinde bir kişinin hareketsiz yattığını fark eden vatandaşlar polise ve 112 acil ekibine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede M.M. (22) isimli gencin öldüğünü tespit etti. Polis ekipleri çevrede ve araçta geniş çaplı inceleme yaptı.

Gölbaşı Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Gencin ölüm nedeni Adli Tıp raporunun ardından netlik kazanacak. Bala nüfusuna kayıtlı olan M.M'nin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler