Başkent’te ’Paralel Yapı’ operasyonu

Ankara'da "Fetullahçı Terör Örgütü" soruşturması kapsamında 4 eğitim kurumunda arama başlatıldı. Aramaları engellemeye çalışan 1 kişi ise gözaltına alındı."Fetullahçı Terör Örgütü" soruşturması kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talebi ve mahkem

Başkent’te ’Paralel Yapı’ operasyonu

Ankara'da "Fetullahçı Terör Örgütü" soruşturması kapsamında 4 eğitim kurumunda arama başlatıldı. Aramaları engellemeye çalışan 1 kişi ise gözaltına alındı.

"Fetullahçı Terör Örgütü" soruşturması kapsamında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talebi ve mahkeme kararı doğrultusunda, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri "Paralel Devlet Yapılanması" ile ilişkili olduğu iddia edilen eğitim kurumlarına eş zamanlı operasyon düzenledi.

Özel Samanyolu Eğitim Kurumları, Özel Atlantik Ahmet Ulusoy kampüsü, Özel Nurettin Topçu İlköğretim Okulları ile Atlantik Eğitim Kurumları'nda yapılan aramalarda, çeşitli evrak, bilgisayar ve harddisklere el konuldu. Operasyon sırasında Özel Atlantik Ahmet Ulusoy Kampüsü'ndeki aramaları engellemeye çalışan 1 kişi ise gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem