Başkanın toplantısında dolmuşçular böyle gündem oldu

Meydandaki dolmuş depoları taşınacak mı? Dolmuş şoförlerine davranış’ eğitimleri  verilecek mi? Başkandan dolmuş esnafına ültimaton; ‘Eğitimleri geçemeyen şoför koltuğuna oturmayacak!  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2. dönemi

Başkanın toplantısında dolmuşçular böyle gündem oldu
Meydandaki dolmuş depoları taşınacak mı? Dolmuş şoförlerine davranış’ eğitimleri  verilecek mi? Başkandan dolmuş esnafına ültimaton; ‘Eğitimleri geçemeyen şoför koltuğuna oturmayacak! 
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2. dönemin 1. yılı nedeniyle yaptığı basın toplantısında Trabzon’daki dolmuş  ve dolmuş şoförleri gündem oldu.
 
Meydandaki dolmuşçuların park ettiği postane önü ve tanjant altındaki dolmuş depolama alanlarının meydandan kaldırılması konusunda çalışma yapılıyor mu? sorusuna Başkan Gümrükçüoğlu, “Beşirli kentsel dönüşümle paralel bir yer bulma çalışması yapıyoruz. Bu noktalar kaldırmak istiyoruz” dedi.
 
Ayrıca dolmuşçu esnafının eğitilmesi noktasında şoförler odası, esnaf odası ve emniyet ile ortak çalıştıklarını belirterek, "Vatandaşa davranış şekillerine kadar dolmuş esnafına eğitim verilecek. Bu eğitimlerden geçemeyen direksiyon başına geçemeyecek” dedi. 
 
Kaldırımların otoparka döndüğü noktasında eleştirilere de cevap veren Başkan Gümrükçüoğlu, “Otopark alanlarımızı artırmak istiyoruz. Bazı projelerimiz var önümüzdeki günlerde hayata geçecek. Bir kısmını faaliyete geçirdik” diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem