Başkan Sağıroğlu muhtarları ağırladı

Başkan İbrahim Sağıroğlu Muhtarlar günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Sağıroğlu muhtarları ağırladı

Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Başkan Sağıroğlu’nun yanı sıra Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Garnizon Komutanı Hasan Zeki Uzunöz, Emniyet Komiser Yardımcısı Halil İbrahim Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk, Daire amirleri ve muhtarlar katılım gösterdi. 

HİZMETLERİN ARACILARI SİZLERSİNİZ 

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Yomra İlçe Kaymakamı Hasan Balcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nu kutlayarak, “Muhtarlarımız mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynamaktadır. Bir yandan da yönetime katılımın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedir. İdaremizin kamu hizmetleri sunumunda ve vatandaşlarımızın yönetime katkı ve katılımlarında en önemli destekçilerimiz olan değerli ve emektar Muhtarlarımızın bu gününü kutluyor; Kamu hizmet sunumunda verdikleri değerli katkılar nedeniyle kendilerine teşekkür ediyor, sağlık, huzur ve çalışmalarında başarılılar diliyorum” dedi. 



İLK SIĞINILANACAK LİMAN SİZLERSİNİZ 

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, “Vatandaşın canı sıkıldığında ilk başvurulacak kapı sizsiniz. Yolda kalmış birisi olduğunda sığınılacak liman sizsiniz. Onun için muhtar kelimesi baktığımızda seçilmiş kişi demektir, yani siz seçkin kişilersiniz. Sizler Osmanlı tarihinde Belediyeden daha eski bir tarihi olan, daha eski bir kavramı olan bir birimsiniz. Yomra ilçemiz olarak çok ciddi bir sıkıntımız yok, önemli sorunlarımızı hallettik. Bundan sonra da eksikleri gidermek, var olanı daha da geliştirmek için el birliğiyle çalışacağız. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da uyum ve ahenk içerisinde gücümüzü birleştirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gerçekleşmesi zor, uçuk-kaçık talepler yerine, gerçekten insanımızın ihtiyacını, müşkülünü giderecek talepleri öncelikle ele almalıyız. Başta görevlerini yapar iken Şehit olan Muhtarlarımız olmak üzere vefat etmiş olan Muhtarlarımızı rahmetle anıyor, 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum. Yüce Mevlam bizlere birlikte nice hizmetler yapmayı bizlere nasip eylesin. Durmak yok Yomra için çalışmaya devam” diye konuştu. 



HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk’te Kaymakam Balcı ve Başkan Sağıroğlu’na teşekkür ederek, “Resmi kurumlarımızla iş birliği içinde vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu günü bizlere Muhtarlar Günü olarak ilan eden başta Cumhurbaşkanımıza, Gazi Meclisimize,  İçişleri bakanlığımıza ve genelgenin yayınlanmasında büyük emek veren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonumuza teşekkür ediyor, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyorum” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler