Başbuğ'un arkadaşları belli oldu!

İnternet andıcı davası kapsamında tutuklanan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde aynı davadan tutuklu bulunan sanıklar Dursun Çiçek, Alaattin Sevim ve Fuat Selvi'nin de kaldığı öğrenildi.İnternet Andıcı davasında;

Başbuğ'un arkadaşları belli oldu!

İnternet andıcı davası kapsamında tutuklanan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde aynı davadan tutuklu bulunan sanıklar Dursun Çiçek, Alaattin Sevim ve Fuat Selvi'nin de kaldığı öğrenildi.

İnternet Andıcı davasında; andıç belgesinde isimleri bulunan ve belgenin hazırlanmasında görev alan aralarında Dursun Çiçek'in de yer aldığı sanıkların birçoğu, belgenin dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ tarafından da imzalandığını söylemişlerdi. Ayrıca Başbuğ'un adı, delil klasörlerindeki bazı belgelerde de geçiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem