Başbuğ tutukluluğa itiraz etti

Emekli Orgeneral ve eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un avukatı İlkay Sezer, Başbuğ'un tutukluluğuna itiraz dilekçesini 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sundu.İlker Başbuğ, geçtiğimiz perşembe günü yedi saatlik savcılık sorgusunun ardından tutuklanma taleb

Başbuğ tutukluluğa itiraz etti

Emekli Orgeneral ve eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un avukatı İlkay Sezer, Başbuğ'un tutukluluğuna itiraz dilekçesini 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sundu.

İlker Başbuğ, geçtiğimiz perşembe günü yedi saatlik savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmiş, nöbetçi 12. Ağır Ceza Mahkemesi de suç örgütü kurmak ve yönetmekle darbeye teşebbüs suçlarından İlker Başbuğ'u tutuklamıştı.

Avukatların itiraz dilekçesine mahkemenin makul bir sürede cevap vermesi bekleniyor. Ayrıca avukatların itiraz dilekçesinde, İlker Başbuğ'un dosyasının ayrılarak Yargıtay'a gönderilmesi ve Yüce Divan'da yargılanma talebi yer aldığı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler