| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 17 Şubat 2012 20:04

Başbuğ hakim karşısına çıkıyor

İnternet Andıcı davasında yapılan suç duyurusu üzerine hakkında dava açılan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un, İnternet Andıcı davası sanıklarıyla birlikte yargılanmasına karar verildi.Buşbuğ hakkında açılan davanın, aralarında hukuki ve fiili irti

İnternet Andıcı davasında yapılan suç duyurusu üzerine hakkında dava açılan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un, İnternet Andıcı davası sanıklarıyla birlikte yargılanmasına karar verildi.

Buşbuğ hakkında açılan davanın, aralarında hukuki ve fiili irtibat bulunması nedeniyle İnternet Andıcı davası ile birleştirilmesine karar verildi. Başbuğ, 22 Mart 2012 tarihinde görülecek olan İnternet Andıcı davası sanıkları ile birlikte hakım karşısına çıkacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!