Başbuğ Fenerbahçe'yi örnek gösterdi!

Ergenekon'da müebbet hapse mahkum edilen, ancak daha sonra Anayasa Mahkemesi'nin "hak ihlali" kararı nedeniyle, yeniden yargılanmasına başlanan Başbuğ, yaşadığı süreçten bahsederken, Fenerbahçe'yi örnek gösterdi.   Başbuğ, CNN Türk'te yaptığı açıklamada,

Başbuğ Fenerbahçe'yi örnek gösterdi!
Ergenekon'da müebbet hapse mahkum edilen, ancak daha sonra Anayasa Mahkemesi'nin "hak ihlali" kararı nedeniyle, yeniden yargılanmasına başlanan Başbuğ, yaşadığı süreçten bahsederken, Fenerbahçe'yi örnek gösterdi.
 
Başbuğ, CNN Türk'te yaptığı açıklamada, "Şike davası sürecinde Fenerbahçe taraftarı bir tarih yazdı. Öyle bir tarih yazdı ki, aslında Türkiye’deki çok kurum ve kuruluşun Fenerbahçe taraftarından ders çıkartması lazım" dedi.
 
Bu açıklamalar sonrası Başbuğ’a bordo mavililer Trabzonspor camiasında deprem etkisi yarattı. Tapelerde belirlenen şike temasları, kamera kaydıyla alınan şike pazarlıkları, bir oyuncunun imamdan ‘şike yaparsam günah mı?’ vaazını yok mu sayalım diye sordu?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem