Başbuğ: Adil yargılanma ve adalet

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, “TBB Başkanı nezdinde tüm avukatlara teşekkür etmeye geldim. Herkes için adil yargılama ve adalet istiyoruz” diye kon

Başbuğ: Adil yargılanma ve adalet

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, “TBB Başkanı nezdinde tüm avukatlara teşekkür etmeye geldim. Herkes için adil yargılama ve adalet istiyoruz” diye konuştu.

ADALET YOKSA HİÇBİR ŞEY YOKTUR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu adalet duygusuna olan güvenin azaldığı bir ülkede gelişmişlikten bahsetmenin  mümkün olmayacağını dile getirerek” Adalet yoksa hiçbir şey yoktur,bu kadar net konuşuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem