Başbakanlıkta büyük panik! Canlı bomba...

Başbakanlık yakınındaki Vekaletler Caddesinde, üzerinde bomba düzeneği bulunan bir kişi, güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildi. Zanlının  1961 yılı doğumlu Tuğrul B. olduğu bildirildi.Uluslararası Asya Siyasi Partiler heyetini kabul eden Başbakan

Başbakanlıkta büyük panik! Canlı bomba...

Başbakanlık yakınındaki Vekaletler Caddesinde, üzerinde bomba düzeneği bulunan bir kişi, güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirildi. Zanlının  1961 yılı doğumlu Tuğrul B. olduğu bildirildi.

Uluslararası Asya Siyasi Partiler heyetini kabul eden Başbakan Erdoğan'ın olayın yaşandığı sırada AK Parti Genel Merkezi'nde olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Başbakanlık yakınında hareketlerinden şüphelenilen bir kişi, Başbakanlık koruma görevlilerince durduruldu. Bu sırada kişinin üzerinde taşıdığı bomba düzeneğini harekete geçirmek için gömleğini açmaya çalışması üzerine güvenlik güçleri şüphelinin üzerine kapanarak, kollarını kullanmasını önledi. Yere yüzüstü yatıralarak etkisiz hale getirilen şüpheli, daha sonra olay yerinden uzaklaştırıldı.

Olay yerinde ve Başbakanlık civarında geniş güvenlik önlemleri alınırken, civardaki yollar, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Şahsın üzerinden çıkarılan bomba düzeneği, uzman ekip tarafından incelendi.

BAŞBAKANLIK MÜŞAVİRİ: "VURULMA YOK"

Anadolu Ajansı'nın şüpheli şahsın vurulduğunu geçerken, Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel ise twitter'dan vurulmanın olmadığı bilgisini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem