Başbakanlık ve bakanlıkta atama

 Karara göre, Başbakanlık Başmüfettişliğine Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Emin Baysa, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Recep Hazır, Dışişleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Büyükelçi Meli

Başbakanlık ve bakanlıkta atama

 

Karara göre, Başbakanlık Başmüfettişliğine Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Emin Baysa, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Recep Hazır, Dışişleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Büyükelçi Melih Mehmet Akat atandı.

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kırklareli İl Müdürlüğüne Hakan Keçeci, Kastamonu İl Müdürlüğüne Osman Yaman, Bartın İl Müdürlüğüne Abdulsetter Bayram'ın atanması uygun görüldü. 

 

Kalkınma Bakanlığı Yatırım Programlama, İzleme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğüne Yılmaz Ilgın, Milli Eğitim Bakanlığı Mardin İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Ziya Eser, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdür Yardımcılıklarına Mehmet Mustafa Gözükara ile İsmail Belen atandı.

 

 Milli Savunma Bakanlığı, Hv.Hak.Tğm. Stajyer Hakimler Şerafettin Aydemir, Hamit Erdem Şahan, Mustafa Ulupınar, Taha Erol ile Cevher Eren'in ataması yapıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem