Başbakanlık önünde intihar...!

Sobaya sakladığı 140 bin TL'yi 4 yaşındaki çocuğu yaktı...Sobanın içinde sakladığı 140 bin TL parasını 4 yaşındaki çocuğu yakınca Başbakanlık önünde kendini yakmak isteyen bir kişi polis tarafından etkisiz hale getirildi.140 BİN TL YANDI Alınan bilgiye gö

Başbakanlık önünde intihar...!

Sobaya sakladığı 140 bin TL'yi 4 yaşındaki çocuğu yaktı...

Sobanın içinde sakladığı 140 bin TL parasını 4 yaşındaki çocuğu yakınca Başbakanlık önünde kendini yakmak isteyen bir kişi polis tarafından etkisiz hale getirildi.

140 BİN TL YANDI
Alınan bilgiye göre, Kırıkkale'de geçen yıl meydana gelen olayda Adem Doğan (45) isimli bir kişi sattığı hayvanların parası olan 140 bin TL'yi evdeki sobanın içine sakladı. Adem Doğan bu olayın ardından maddi sıkıntıya girdi.

Çeşitli yerlere yardım için başvuran Doğan son çare olarak sesini duyurmak için Başbakanlık Merkez binası önünde kendini tinerle yakmak istedi. Başbakanlık Merkez binası çiçekçiler girişine gelen Doğan, elindeki tineri üzerine dökmek isterken görevli polis ekipleri tarafından kısa sürede etkisiz hale getirildi.

Doğan daha sonra Çankaya Merkez Karakolu'na teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem