Başbakanlık ofisi önünde olay

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Akil İnsanlar Heyeti bölge başkan, başkan vekili ve sekreterlerinin katılımıyla yapılan toplantı başladı. Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen yemekli toplantıya, başbakan yardımcıları Beşir Atalay v

Başbakanlık ofisi önünde olay

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Akil İnsanlar Heyeti bölge başkan, başkan vekili ve sekreterlerinin katılımıyla yapılan toplantı başladı. Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde gerçekleşen yemekli toplantıya, başbakan yardımcıları Beşir Atalay ve Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de katılıyor. 
 
İzinsiz gösteriye polis müdahalesi 
 
Dolmabahçe Sarayı önünde toplanan gruptakiler, çeşitli sloganlar attı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Akil İnsanlar buluşması öncesinde Başbakanlık Çalışma Ofisi'nin bulunduğu bölgeye gitmek isteyen 2'si kadın 3 kişi gözaltına alındı. Polis, arkadaşlarının gözaltına alınmasına engel olmak isteyen grubu biber gazıyla dağıttı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler