Başbakanlık binası inşaatında şok
Atatürk Orman Çiftliği’nde yapımına devam edilen Yeni Başbakanlık Binası’nın inşaatında çalışan 2 bin 550 işçiden, 350’si yedikleri yemekten zehirlendi.Öğle yemeğinde çıkan tabldottan yiyen yüzlerce işçinin zehirlenmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambu
Yayınlanma:
Atatürk Orman Çiftliği’nde yapımına devam edilen Yeni Başbakanlık Binası’nın inşaatında çalışan 2 bin 550 işçiden, 350’si yedikleri yemekten zehirlendi.
Öğle yemeğinde çıkan tabldottan yiyen yüzlerce işçinin zehirlenmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.
Zehirlenen sayısının çok fazla olması nedeniyle ambulanslar yetersiz kaldı. Bunun üzerine işçilerden bazıları serum bağlanarak özel araçlarla hastaneye kaldırıldı.
İşçilerin öğle yemeğinde çorba, makarna, nohut ve ıspanak yediği bildirildi. Bazı işçiler, daha önce de zehirlenme vakası yaşadıklarını belirterek, çalışma koşullarından yakındılar.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem
