Başbakanlığın Karayılan cevabı!

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaaddin Burucerdi, Fars Haber Ajansına yaptığı açıklamada, terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'ın, İran tarafından yakalandığını söyledi. Türkiye'den konuya ilk tepki ise Başbakanlık'tan geld

Başbakanlığın Karayılan cevabı!

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaaddin Burucerdi, Fars Haber Ajansına yaptığı açıklamada, terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'ın, İran tarafından yakalandığını söyledi. Türkiye'den konuya ilk tepki ise Başbakanlık'tan geldi.

BAŞBAKANLIK DOĞRULAMADI
Başbakanlık 'Henüz resmi makamlardan bu bilgiyi alamadık' açıklamasında bulundu. Başbakanlık İran'ın "Karayılan'ı tutukladık" iddialarını doğrulamadı.

Dışişleri'nden yapılan açıklama da 'Bazen bu bilgiler direk İçişleri Bakanlığı'na gider bize gelen bir bilgi yok' şeklinde oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem