Başbakan'ın verdiği süre doldu!

CHP'nin İstanbul adayı Sarıgül'ü işaret eden ve Kılıçdaroğlu'na, "Çık onun dosyasını açıkla yoksa ben açıklarım." diyen Erdoğan bugün konuşacak.Başbakan Erdoğan cuma günü Ankara ilçe başkanları aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada sert açıklamalar

Başbakan'ın verdiği süre doldu!

CHP'nin İstanbul adayı Sarıgül'ü işaret eden ve Kılıçdaroğlu'na, "Çık onun dosyasını açıkla yoksa ben açıklarım." diyen Erdoğan bugün konuşacak.

Başbakan Erdoğan cuma günü Ankara ilçe başkanları aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada sert açıklamalarda bulunmuş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da İstanbul adayı Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluk iddialarıyla ilgili klasörü açıklaması için pazar gününe kadar süre verdiğini söylemişti.

PAZAR GÜNÜNE KADAR MÜSADE

Erdoğan "Sana pazar gününe kadar müsaade. Pazar gününe kadar İstanbul büyükşehirle ilgili yolsuzluk klasörünü açıklamazsan ben açıklayacağım.

Benim oğlumla, şahsımla alakalı eğer namusluysan kalk bilgilerini ortaya koy. Eğer dürüstsen şerefliysen. Benim oğlumu hiçbir zaman böyle şeylere karıştırmazsın. Rahşan affı çıkmasa başka yerdeydin" demişti.

GÖZLER BAŞBAKAN'DA

Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na verdiği süre bugün doldu, ancak Kılıçdaroğlu'ndan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Gözler Başbakan'ın bugün yapacağı açıklamada...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler