'Başbakan'ın sağlık durumu!..'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç program sonunda soruları yanıtladı. Arınç, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edecek misiniz?" şeklindeki bir soruya , "Ben kendisiyle telefonda görüştüm.Sağlığının gayet iyi olduğunu söyledi. Hava şartları benim göz

'Başbakan'ın sağlık durumu!..'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç program sonunda soruları yanıtladı. Arınç, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edecek misiniz?" şeklindeki bir soruya , "Ben kendisiyle telefonda görüştüm.

Sağlığının gayet iyi olduğunu söyledi. Hava şartları benim gözümü korkuttu. Buna rağmen kendisi pazar ve pazartesi günü Çanakkale'de olacağını söyledi. Sağlık afiyet diledik kendisinin de çok selamları var. Kendisiyle telefonda görüştüğümde sağlıklı buldum. Kendisini ziyarete gitmeyeceğim. Buradan hemen havalimanına geçeceğim. Ankara'ya döneceğim." şeklinde yanıtladı.

İMRALI'YA GİDECEK HEYET

"İmralı'ya gidecek 3. heyet ile ilgili bir gelişme var mı? İsimler belli oldu mu?" şeklindeki bir soruya Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Ben onları bilmem. Bugün MİT Müsteşarı ve Adalet Bakanımızla görüşüldüğüne göre zannediyorum bu konuda bir gelişme olabilir. Adalet Bakanımız eğer oraya bir heyet gidecekse hangi milletvekillerinin gideceğine karar verecektir. Bunları önümüzdeki süreçte hep beraber takip edeceğiz" şeklinde yanıt verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem