Başbakan'ın oğlu Ordu'da konuşma yaptı

Başbakan Recep Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, “"İnsanda Allah korkusu olmadıktan sonra ondan her şey beklenir" inancına sahibiz” dedi.Ordu İl Müftülüğü ve Ensar Vakfı Ordu Şubesi tarafından 2.’si düzenlenen “Gençlerin Namazla Buluşması” yarışmasının ödül

Başbakan'ın oğlu Ordu'da konuşma yaptı

Başbakan Recep Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, “"İnsanda Allah korkusu olmadıktan sonra ondan her şey beklenir" inancına sahibiz” dedi.

Ordu İl Müftülüğü ve Ensar Vakfı Ordu Şubesi tarafından 2.’si düzenlenen “Gençlerin Namazla Buluşması” yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ödül törenine TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, Vali Yardımcısı Engin Avcı, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın oğlu, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, daire müdürleri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Programda konuşan Başbakan Recep Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, “ ‘İnsanda Allah korkusu olmadıktan sonra ondan her şey beklenir’ inancına sahibiz. ‘İnsanda Allah korkusu nasıl oluşur’ dediğimiz zaman işte orada Allah-u Teala’nın karşısına beş vakit namaz ile çıkmanın ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz. Dinimizin direği neden namaz bunu daha iyi anlıyoruz. Peygamberimizin neden namaz üzerinde bu kadar durduğunu iyi anlıyoruz. Böyle olduğu zaman işte ‘dindar nesil yetiştirmeye nereden başlayacağız’ sorusunun cevabı sanıyorum çocuklarımızı, gençlerimizi namaz ile buluşturmayla başlamak cevap olarak karşımıza çıkıyor. Bu çalışmalar birkaç yıldır ülkemizde namaz gönüllülerinin çalışmalarıyla devam etmektedir. Bu çalışmaları bütün illerimizde destekleyerek daha yaygın şekilde devam etmesini Allah'tan diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bilal Erdoğan ve protokol mensupları yarışma sonucunda ödül almaya hak kazanan 800 kişiye çeşitli hediyeler verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem