Başbakan'ın neden Twitter'i yok!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Başbakanlık muhabirlerini Başbakanlık Basın Merkezi'nde ziyaret etti.Gazetecilerin yıpranma haklarıyla ilgili çalışma beklediğini söyleyen Erdoğan, neden twitter'da olmadığı sorusunda da 'K

Başbakan'ın neden Twitter'i yok!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Başbakanlık muhabirlerini Başbakanlık Basın Merkezi'nde ziyaret etti.

Gazetecilerin yıpranma haklarıyla ilgili çalışma beklediğini söyleyen Erdoğan, neden twitter'da olmadığı sorusunda da 'Kakara makara yaparlar' diye cevap verdi.

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ BULUŞMASI
Başbakan Erdoğan, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Başbakanlık Basın Merkezi'nde bulunan Başbakanlık muhabirleri ile bir araya geldi. Erdoğan basın merkezine yaptığı ziyarette basın mensuplarına sahlep ikram etti.

"NEDEN TWITTER'DA YOKSUNUZ?"
Başbakan Erdoğan yaklaşık yarım saatlik ziyaretinin ardından basın mensupları ile toplu fotoğraf da çektirdi. Bir basın mensubu Erdoğan'a sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden kendi adına birçok hesabın olduğunu hatırlatarak "Siz girmeyi düşünmüyor musunuz?" diye sordu. Erdoğan ise "Kakara makara yaparlar. Benim adıma başkaları giriyor zaten" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem