Başbakan’ın isim vermeden eleştirdiği o kişi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize Mitingi’nden bir gün önce gece karayolu ile Rize’ye geldiği sırada Rize’nin Derepazarı ilçesi girişine asılan bir afiş dikkatini çekti. Afişte, Başbakan Erdoğan’ın resminin altında Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça

Başbakan’ın isim vermeden eleştirdiği o kişi...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Rize Mitingi’nden bir gün önce gece karayolu ile Rize’ye geldiği sırada Rize’nin Derepazarı ilçesi girişine asılan bir afiş dikkatini çekti. Afişte, Başbakan Erdoğan’ın resminin altında Derepazarı Belediye Başkanı Şaban Kalça yazıyordu. Kalça iki dönem Derepazarı İlçesi’nden AK Parti Belediye Başkanlığı yapmış, bu seçimde ise AK Parti’den aday gösterilmediği için bağımsız aday olmuştu. Başbakan Erdoğan’ın afişi görmesi sonrası Şaban Kalça’yı arayarak sitemde bulunduğu ve afişi kaldırmasını istediği iddia edildi.

"BAŞBAKAN BENİ ARADI"

Şaban Kalça, Başbakan’ın kendisini telefon ile aradığını doğrularken, konuşmanın içeriği hakkında bilgi vermedi. Kalça afişi kendisinin astırttığını ancak afişi kendisinin kaldırtmadığını belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün düzenlediği Rize Mitingi’nde, partilerinden aday gösterilmeyen bağımsız aday olan kişilere destek vermedikleri yönündeki açıklamasında, “Aday olamayınca bağımsız aday oldular veya başka bir partiden aday oldular ve ne diyorlar; ’Ak Parti’nin bağımsız adayı, genel başkandan onay aldı’ Sevgili hemşehrilerim, benim partimin adayı dışında kimseye onayım yoktur. Bunu bilmenizi istiyorum. Kimleri de seçildikten sonra AK Parti’ye geçeceklerini söylüyorlarmış. Bu tür ifadelere, kurnazlıklara asla itibar etmeyin” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler