Başbakan'ın ilk resmi programı

Sindirim Sistemi ameliyatı olan Başbakan Erdoğan, ilk resmi programını bugün gerçekleştiriyor 26 Kasım tarihinde Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesi'nde sindirim sisteminden ameliyat olan ve 29 Kasım tarihinde taburcu olduktan sonra Üsküdar Kı

Başbakan'ın ilk resmi programı

Sindirim Sistemi ameliyatı olan Başbakan Erdoğan, ilk resmi programını bugün gerçekleştiriyor

 26 Kasım tarihinde Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesi'nde sindirim sisteminden ameliyat olan ve 29 Kasım tarihinde taburcu olduktan sonra Üsküdar Kısıklı'daki evinde dinlenen Erdoğan, bugün ilk resmi programına başladı.

Saat 13:42'de evden çıkan Erdoğan, Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisine geçti. Başbakan Erdoğan burada Türkiye'ye resmi bir ziyarette bulunan Romanya Devlet Başkanı Taraian Basescu'yu saat 14:30'da kabul edecek.

Erdoğan'ın daha sonra da saat 15:30'da Karadağ Devlet Bakanı Rafet Husovic, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Makedonya Cumhuriyeti Devlet Bakanı Hadi Nezir ve Sirbistan Cumhuriyeti Devlet Bakanı Süleyman'ı birlikte kabul etmesi bekleniyor. Başbakan Erdoğan evinde dinlendiği süre içinde ilk kez geçtiğimiz Cumartesi günü kızı Sümeyye Erdoğan'la birlikte evden çıkmış, Çalışma Ofisine geçip DOHA'daki Medeniyetler İttifaki zirvesine video mesajı göndermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem