Başbakanın hediyesi top olunca

Protokol kurallarının bir futbol topuyla bir anda yerle bir olduğu an.Başbakan Erdoğan, Gillard ile Başbakanlık Resmi Konutu'nda yaklaşık 2 saat görüştü. Görüşme sonrası iki başbakan birbirlerine hediyeler verdi.Erdoğan, konuk başbakana Çanakkale'deki tab

Başbakanın hediyesi top olunca

Protokol kurallarının bir futbol topuyla bir anda yerle bir olduğu an.Başbakan Erdoğan, Gillard ile Başbakanlık Resmi Konutu'nda yaklaşık 2 saat görüştü. Görüşme sonrası iki başbakan birbirlerine hediyeler verdi.

Erdoğan, konuk başbakana Çanakkale'deki tabyalar ve şehitlikleri anlatan "Destan ve Abide: Çanakkale" ile "Osmanlı Uygarlığı" adlı iki kitap hediye etti.

Konuk başbakan Gillard ise, "Bildiğimiz kadarıyla futbolu çok seviyorsunuz." diyerek, Erdoğan'a Avustralya milli takım futbolcuları ile Türkiye'de de oynayan Avustralyalı futbolcu Harry Kewell'ın imzası bulunan bir futbol topu hediye etti.

Topu elinde tutarak poz veren Erdoğan, daha sonra topa kafa vurdu. Erdoğan'ın bu hareketi Gillard ve salondakilerden alkış alırken, gülüşmelere sebep oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler