Başbakanı öldüreceklerdi

BAŞBAKAN'I ÖLDÜRÜP DARBE YAPACAKLARDI'Ergenekon örgütü'nün darbe ortamı yaratmak için birçok suikast planladığını ileri süren Bağbars, "Başbakanı öldürüp darbe yapacaklardı. Darbe olsaydı çok kanlı olacaktı. Uyarılarımı dikkate alsalardı, Danıştay saldırı

Başbakanı öldüreceklerdi

BAŞBAKAN'I ÖLDÜRÜP DARBE YAPACAKLARDI

'Ergenekon örgütü'nün darbe ortamı yaratmak için birçok suikast planladığını ileri süren Bağbars, "Başbakanı öldürüp darbe yapacaklardı. Darbe olsaydı çok kanlı olacaktı. Uyarılarımı dikkate alsalardı, Danıştay saldırısı da Hrant Dink cinayeti de önlenirdi" dedi.

KIŞLALI'NIN EMRİNİ PERİNÇEK VE ŞAHİN VERDİ

İstanbul 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanan Bağbars, dünkü duruşmada ayrıca, Hayrettin Ertekin'in, Kürşat Yılmaz'a Halis Toprak'ı öldürmesini teklif ettiğini; kendisinden Özdemir Sabancı cinayetinin zanlısı Mustafa Duyar'ı öldürmesinin istendiğini, Ahmet Taner Kışlalı'nın öldürülmesi emrini ise Doğu Perinçek ve İbrahim Şahin'in verdiğini iddia etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem