"Başbakan'ı karşılamaya gitmeyin"

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan’ın Kuzey Afrika’dan Türkiye'ye döndüğü zaman Atatürk Havalimanı'nda çok kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanacağı iddiasına yanıt verdi. Çelik, "Başbakan'ın gövde gösterisine iht

"Başbakan'ı karşılamaya gitmeyin"

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan’ın Kuzey Afrika’dan Türkiye'ye döndüğü zaman Atatürk Havalimanı'nda çok kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanacağı iddiasına yanıt verdi. Çelik, "Başbakan'ın gövde gösterisine ihtiyacı yok. Karşılamaya gitmeyin" dedi.
 
Başbakan Erdoğan'ın Türkiye dönüşünde havaalanında gövde gösterisi yapılacağı iddialarını yanıtlayan Hüseyin Çelik, vatandaşları sağduyulu olmaya çağırarak 'karşılamaya gitmeyin' dedi.
 
Çelik, Gezi Parkı protestolarına bir yanıt olarak Başbakan Erdoğan’ın Kuzey Afrika’dan Türkiye'ye döndüğü zaman Atatürk Havalimanı'nda çok kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanacağı iddiasına yanıt verdi.
 
"AK PARTİ'YE GÖNÜL VERENLERE SESLENİYORUM"
 
A Haber'e konuşan Çelik sağduyu çağrısında bulunarak, "Ak Partiye gönül verenlere sesleniyorum. Hiç kimse durumdan vazife çıkartıp gidip Başbakan'ı karşılamasın. Sayın Başbakan'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok. İstanbul teşkilatımızın da böyle bir şeye ihtiyacı yok. Varsayalım ki iki grup karşılaştı. Hiçbir para pul falan bir insanın hayatına değmez. Siyaset vatandaşın mutluluğunu en üste çıkartma sanatıdır" diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler