Başbakan’ı büyük üzüntü ve hüzünle dinledim

Günay, “Ancak söylediklerine inanırsan,inandırıcı olabilirsin! Gerisi laf-ı güzaf… Üzerinde konuşmaya değmez!” ifadelerinin yer aldığı twitter mesajıyla ilgili konuştu.Günay açıklamasında şunları söyledi:“Birkaç gündür sayın Başbakan yurtdışındaydı.Daha s

Başbakan’ı büyük üzüntü ve hüzünle dinledim

Günay, “Ancak söylediklerine inanırsan,inandırıcı olabilirsin! Gerisi laf-ı güzaf… Üzerinde konuşmaya değmez!” ifadelerinin yer aldığı twitter mesajıyla ilgili konuştu.

Günay açıklamasında şunları söyledi:

“Birkaç gündür sayın Başbakan yurtdışındaydı.

Daha soğukkanlı bir değerlendirme yapma fırsatı bulduğunu ve toplumun bütün kesimlerini rahatlatacak şeyler söyleyecek diye umuyordum. Ne yazık ki böyle bir konuşma olmadı. Önceki hafta Karadeniz‘de söylediklerinin bir özeti gibiydi.

ORADAKİ KÜÇÜK TARAFTAR GRUBUNU ISITACAK ŞEYLER SÖYLEDİ

Oradaki küçük taraftar topluluğunu bir miktar belki ısınmasını sağlayacak şeyler söyledi. Ama ben şu an toplumun beklediklerine hiçbir karşılık bulamadım.

KURUMLARI ELE GEÇİRDİLER İFADELERİ GENEL SÖYLEMLER

Hiç kimse devlette bir odaklaşma olmasını ve devletin belli kurumlarının bir görüş ve ideoloji mensuplarının eline geçmesini elbette arzu etmez ama bunlar çok genel söylemler. Sayın Başbakan şu anda bir bakan hatta birkaç bakanın çocuklarıyla ilgili somut iddialar ve bazı yayılmış görüntülerle ilgili olarak kuşkularımızı dağıtacak hiçbir şey söylemedi.

1990’lı yıllarda SSK genel müdürünün hesaplarına kadar gitti ama hemen birkaç gün önceki soruşturmada ortaya çıkan bir banka genel müdürünün evinde ayakkabı kutularına saklanmış milyonlara değinmedi.

Ve bu soruşturma ve tutuklamaların üzerinden bir hafta geçmesine rağmen oğlu rüşvete aracılıktan tutuklanan bir bakan görevinin başında duruyor ve emniyet teşkilatında atamalar yapıyor. Bu görüntünün kamu vicdanında yarattığı sıkıntıları giderecek bir söz de söylemedi.

MİLYONLARCA YURTTAŞIMIZ ADINA OLUP BİTENİ ACIYLA İZLEDİM

Doğrusu kendi payıma da bütün bu olup biteni büyük bir acıyla izledim. AK Parti’ye oy vermiş ya da vermemiş milyonlarca yurttaşımız adına da sayın Başbakan’ın konuşmasını da kafamdaki soru işaretleri ve büyük bir üzüntüyle, hüzünle dinledim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler