Başbakan:"Gidin teröristlerin önünü kesin"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu.Dün akşam sendikaların genel başkanlarıyla biraraya geldik. Artık bazı komplekslerin aşılması gerekiyor, kendilerine ifade ettim, Kaldı ki Taksim'de yayalaştırma çalışmaları var. rada yap

Başbakan:"Gidin teröristlerin önünü kesin"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu.

Dün akşam sendikaların genel başkanlarıyla biraraya geldik. Artık bazı komplekslerin aşılması gerekiyor, kendilerine ifade ettim, Kaldı ki Taksim'de yayalaştırma çalışmaları var. rada yapılacak bir törende provokatif bir olayda bırakın siz 20 kişiyi 30 kişiyi.. 1 kişinin ölümüne dayanabilir misiniz? Bunun faturası kime gelecek. Biz işçi kardeşlerimiz emekçi memur kardeşlerimiz bu ülkede 1 Mayıs'ı kutlayamazken bunun önünü açan iktidar biz olduk. O günü de tatil ilan ettik. Rahatlıkla bu kutlamalar yapılsın diye. Sizden bir ricada bulunuyoruz.

21 milyon oya sahip bir parti olarak bu tür törenlerimizi Kazlıçeşme'de yapıyoruz da siz niye yapmıyorsunuz? 30 yıl bu ülkede 1 Mayıs törenleri yapılamazken illa Taksim demeniz bunu Ak Parti'ye karşı yapıyoruz anlamına geliyor. TAKSİM'E İZİN YOKGidin karanfilinizi koyun, Kazancı yokuşunda anma yapın. İçişleri Bakanlığı her türlü tedbiri alacak ve alana girişine yapılmasına izin vermeyecek kutlamaya izin vermeyecek. Kazancı yokuşunda açıklamaya tamam. Ama miting yapma noktasında Kazlıçeşme açık. Sandikalardan inatlaşma değil anlayış bekliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem