Başbakan'dan Zekeriya Öz'e: Dürüst değil

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık Operasyonu'nu değerlendirirken, "Büyük resim ortaya çıktı mı?" sorusuna, "Hayır. Ortaya çıkacak daha çok şey var. Bir bedene giren virüs misali. Virüs vücuda girer, uzun süre yerleşir ve orada kendine yer edinir. A

Başbakan'dan Zekeriya Öz'e: Dürüst değil

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık Operasyonu'nu değerlendirirken, "Büyük resim ortaya çıktı mı?" sorusuna, "Hayır. Ortaya çıkacak daha çok şey var. Bir bedene giren virüs misali. Virüs vücuda girer, uzun süre yerleşir ve orada kendine yer edinir. Ama vücut sonra o virüse karşı kendini toparlar, sonra da o virüsü yok eder" yanıtını verdi.

"O SAVCI DÜRÜST DEĞİL"

Başbakan Erdoğan, Savcı Zekeriya Öz için de çok sert açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"O savcı dürüst değil. Kalkıp benim kendisine yüksek yargıdan birilerini gönderdiğimi söylüyor. Dürüst değil. Bir kere ben böyle bir şey yapmam. Buna gerek olsa ben konuyu Adalet Bakanımla ya da müsteşarıyla konuşurum. Yurtdışı seyahatlerine ilişkin kayıtların hepsi ortada. Kurcaladıkça başka şeyler de ortaya çıkabilir. Yargı önce kendi içinde temizlik yapmalı, kendini temizlemeli."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem