Başbakan'dan tazminat açıklaması!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı davalardan şu ana kadar yaklaşık 100 bin TL'ye yakın para kazandığını, biraz daha biriktiğinde kazandığı paralarla fakirleri sevindireceğini söyledi.Rize'de toplu açılış törenin

Başbakan'dan tazminat açıklaması!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı davalardan şu ana kadar yaklaşık 100 bin TL'ye yakın para kazandığını, biraz daha biriktiğinde kazandığı paralarla fakirleri sevindireceğini söyledi.

Rize'de toplu açılış töreninde halka hitap eden Erdoğan, ana muhalefet partisinin lideri Kılıçdaroğlu'na açtığı davalara sözü getirdi ve şunları söyledi:

''Her şey yargıda. CHP’nin Genel Başkanı’ndan 100 bin liraya yakın tazminat kazandım şu ana kadar. Eski rakamla 100 milyar. Biraz daha biriksin. Daha büyük rakamlara çıkacak. Biliyorsunuz Kayseri Belediye Başkanı sucuk dağıtmıştı. Biz de fakiri Kılıçdaroğlu’ndan gelenlerle sevindirelim istiyoruz''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler