Başbakan'dan tahliye yorumu!

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Bakan çocukları ve Reza Zarrab hakkında tahliye kararı verildi. Soruşturma kapsamında hiç tutuklu isim kalmadı. Başbakan Erdoğan tahliyelerle ilgili, "Adaletin yerini bulacağını biliyor

Başbakan'dan tahliye yorumu!
17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Bakan çocukları ve Reza Zarrab hakkında tahliye kararı verildi. Soruşturma kapsamında hiç tutuklu isim kalmadı. Başbakan Erdoğan tahliyelerle ilgili, "Adaletin yerini bulacağını biliyordum" dedi.
 
BAŞBAKAN: HAK YERİNİ BULDU
 
Başbakan Erdoğan, 17 Aralık yolsuzluk operasyonunda tahliye olan eski bakan çocukları Barış Güler, Kaan Çağlayan ve Reza Zarrab'la birlikte 5 kişinin tahliyesine ilişkin, "Bir kısım paralel yargı maalesef çok haksız mesneti olmayan adımlar attılar ve şu anda ben er geç hak yerini bulacaktır diye bir temennim vardı ve hak yerini buldu. Temenni ederim ki buna benzer birçok mağdur olan insanlar vardı o mağdur olan insanlar da hakkın tecellisiyle bu hapishanelerden bir an önce çıkma imkanı yakalasınlar." şeklinde konuştu.
 
"BİZİM MÜDAHALEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL"
 
Erdoğan, "Bu, tabii bir yargı sürecidir. Buraya yürütme olarak, bir başbakan olarak bizim müdahale imkanımız söz konusu değil ama bugün mevcut gelişme inşallah birçok şeylerin önünün açıldığını veya açılacağını gösteriyor. Temennim odur ki bundan sonra bu iş süratle gelişsin, bu mağdurların da durumu bir çözüme kavuşsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem