Başbakan'dan sert açıklama!

 İşte Erdoğan'ın açıklamaları:Hiçbir zaman, çok açık net söylüyorum, bu kötü niyetli davranışlar, bizden hiçbir yerde asla iyi niyet beklemesinler. Onlar da, siyasi uzantıları da. Biz onların siyasi uzantılarına çok iyi niyet gösterdik. Demokratik siyaset

Başbakan'dan sert açıklama!

 İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

Hiçbir zaman, çok açık net söylüyorum, bu kötü niyetli davranışlar, bizden hiçbir yerde asla iyi niyet beklemesinler.

Onlar da, siyasi uzantıları da. Biz onların siyasi uzantılarına çok iyi niyet gösterdik. Demokratik siyasette her türlü zemini hazırladık. Ama bunların bir dedikleri, bir dediklerini tutmayan yaklaşımları var.

AK Parti bunların gayri samimi tekliflerine

Barışı istiyorlarsa yapacakları tek şey vardır. Bir defa terör örgütü silahı bırakacaktır.

Bundan sonraki süreç çok daha farklı uygulamalarla kendini gösterecektir.

Şunu bilmeleri lazım, 780 bin km kare üzerinde kesinlikle, herhangi bir ameliyata, operasyona müsade etmeyeceğiz.

Bu bölgede Kürt kökenli vatandaşlarımız azınlık değildir. Biz asimilasyon sorununu hallettik. Bu ülkede artık Kürt sorunu yoktur, PKK sorunu vardır, Kürt vatandaşlarımızın da sorunları vardır.

Şu 4 ilkemiz değişmez. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.

Özerklik onların kendi çalıp, kendi oynadıkları bir tezdir. Bu ülkede demokratik özerkliği olmayan kimse yoktur. Bu ülkede Kürt kökenli vatandaşım cumhurbaşkanlığı bile yapmıştır. Bunlar neyin özerkliğinden bahsediyor. Bunlar benim Kürt kökenli vatandaşlarımı kandırmaktan başka bir şey değildir.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem