Başbakan'dan otobüsçülere müjde!

Başbakan Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde Özel Halk Otübüsçüleri Esnaf buluşmasına katıldı. Erdoğan'ın, "Gerek KDV gerekse ÖTV'lerle ilgili bir çalışma Maliye Bakanımıza yaptıracağız." demesi üzerine salondaki bütün katılımcılar sevinerek ayakta alkışladı

Başbakan'dan otobüsçülere müjde!
Başbakan Erdoğan Haliç Kongre Merkezi'nde Özel Halk Otübüsçüleri Esnaf buluşmasına katıldı. Erdoğan'ın, "Gerek KDV gerekse ÖTV'lerle ilgili bir çalışma Maliye Bakanımıza yaptıracağız." demesi üzerine salondaki bütün katılımcılar sevinerek ayakta alkışladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde konuşuyor.
Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:
 
"NÜFUS 15 MİLYONA ULAŞTI"
 
İstanbul'da toplu taşıma hizmetinin çok zor olduğunu bildiğini anlatan Erdoğan bundan dolayı tüm şöförlere teşekkür etti. İstanbul'da Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde İstanbul nüfusunun 7.5 milyon olduğunu bugün bu rakamın bugün 15 milyona ulaştığını söyledi.
 
"İSTANBUL'A AŞKIMIZ VAR"
 
İstanbul'da toplu taşımayı artırmak için gayret ettiklerini ancak özel araç kullanımının çok yaygın olmasından dolayı trafikte rahatlamanın olmadığını söyleyen Erdoğan, "İnsanlar özel araç yerine toplu taşıma araçlarını kullansalar trafik sorunu bu kadar yaşanmaz. 3. Havalimanını yapacak olanlar 42 milyar harcayacak. Şimdi havalimanını engellemek izin her türlü oyunu oynuyorlar. Önümüze engeller çıkarmaya çalışıyorlar. Hiçbirine boyun eğmiyoruz hizmet yolculuğumuzdan geri kalmıyoruz. İstanbul için, Türkiye için ne gerekiyorsa onu yapıyor halkımızı en modern hizmetlerle buluşturuyoruz. 
Bizim Türkiye'ye sevdamız var İstanbul'a aşkımız var. İstanbul için çalışmaya devam edeceğiz. İstanbul'daki Halk otobüslerinin sorunlarını aldım, gayet iyi biliyorum.
 
AYAKTA ALKIŞLANAN MÜJDE
 
Reformlarımızı devam ettireceğiz. Müsteşarıma da söyledim gerek KDV gerek ÖTV'lerle ilgili Maliye Bakanıma çalışma yaptıracağız. Bu çalışmadan sonra gerekli adımları atmış olacağız. 30 Mart Türkiye'de bir kırılma noktası olacak. Yetkiyi aldığımızda İstanbullumuzu da Türkiye'mizi de daha büyük çözümlerle kavuşturacağız. İstanbul'u 2023'e daha hızlı hazırlayacağız.
 
İstanbul yollarında hepinize kazası yolculuklar diliyorum. Hatalı sollama öldürür hatalı oylama süründürür

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler