Başbakan'dan önemli açıklama!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yurda döndü. Esenboğa Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan. önemli açıklamarda bulunduİşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları..Yola çıkmadan önce bu yıl ki genel görüşmelerinin dünyada ve ülkemizde o

Başbakan'dan önemli açıklama!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yurda döndü. Esenboğa Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan. önemli açıklamarda bulundu

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları..

Yola çıkmadan önce bu yıl ki genel görüşmelerinin dünyada ve ülkemizde olağan üstü bir hareketliliğin olduğu döneme denk geldiğini söylemiştim ki öyle oldu.

Devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmelerde bulundum. Küresel konulardaki fikir tealisinde düşüncelerimizin örtüştüğü tespitinde bulundum.

Filistin'in devlet olma talebi BM gündemine tamamen oturmuştur. Koşulsuz desteğimiz aynı kararlılıkla sürecektir.

4 kadının şehit edilmesi sıradan bir olay değil, vahşet. Böyle alçakça bir saldırı olur mu?

Siirt saldırısı gösteriyor ki, sınır ötesi operasyonlar amacına ulaşıyor. Operasyonlar devam edecek.

Şehitlerimize tekrar Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Terörle mücadele kararlılığımız aynı şekilde devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler