Başbakan'dan flaş beddua yanıtı!

Mahmut Övür, Başbakan Erdoğan'ın uçağından çarpıcı bir diyaloğu aktardı. Fethullah Gülen'in son gelişmeler üzerine ettiği beddualara sert tepki gösteren Erdoğan, Pakistan gezisine davet ettiği  Mustafa Ünal'a serzenişlerini de iletti."Sıkıysa isim versin"

Başbakan'dan flaş beddua yanıtı!

Mahmut Övür, Başbakan Erdoğan'ın uçağından çarpıcı bir diyaloğu aktardı. Fethullah Gülen'in son gelişmeler üzerine ettiği beddualara sert tepki gösteren Erdoğan, Pakistan gezisine davet ettiği  Mustafa Ünal'a serzenişlerini de iletti.

"Sıkıysa isim versin"

Övür'ün aktardığı bilgiye göre Erdoğan, uçaktaki herkesin elini sıkan Erdoğan, Mustafa Ünal'a şu konuşmayı yaptı. "Bu nasıl beddua, kime ediyor? Sıkıysa kime ettiğini de söylesin. İsim versin."

Başbakan Erdoğan, Fethullah Gülen'in son gelişmeler üzerine yaptığı ağır bedduaya Karadeniz turunda tepki göstererek, "Biz Müslümanın hidayetinin artması için dua ederiz. Laneti için değil. Lanet Müslümanlar arasında öyle bir tezgahtır ki bumerang gibi döner bunu yapana gider" demişti.

Gülen: Beddua demek iftira

Öte yandan Gülen ise dün yaptığı açıklamada, sözlerinin beddua gibi yansıtılmasının "iftira" olduğunu söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler