Başbakan'dan belediyeye ziyaret!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın açılışı törenine katılmak için geldiği Trabzon'da, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.Beraberinde Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Çev

Başbakan'dan belediyeye ziyaret!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın açılışı törenine katılmak için geldiği Trabzon'da, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Beraberinde Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve çok sayıda milletvekiliyle Trabzon Belediyesi'ni ziyaret eden Başbakan Erdoğan, belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Başkan Gümrükçüoğlu ile bir süre görüşen Başbakan Erdoğan, Trabzon'un marka şehir olması için yapılan çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Trabzon'a her zaman büyük önem verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini kaydeden Başbakan Erdoğan, "Trabzon'daki değişim bizleri memnun ediyor. Bu değişimin bundan sonrada sürmesi için hükümet olarak belediyemize destek vermeye devam edeceğiz. Trabzon kısa sürede marka kent haline gelecektir" dedi.

Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için yapılan hazırlıkların memnuniyet verici olduğunu kaydeden Başbakan Erdoğan, "Trabzon, ülkemizin olduğu gibi Avrupa'nın ve dünyanın önemli spor kentlerinden biri haline geldi. Trabzon bundan sonra büyük spor organizasyonlarının aranan kenti olacaktır" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, daha sonra oyunların açılışının yapılacağı Avni Aker Stadı'na hareket etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler