Başbakan'dan Balkon konuşması 2014 yerel seçimleri

Haber61.Net / Haber Servisi - Ankara - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; son seçimlerde moda ettiği balkon konuşmasını bu seçim sonunda da yaparak geleneği bozmadı. Parti Genel Merkezinin Çukurambar'da bulunan binasının  balkonunda konuşan Erdoğan, " Biz Pen

Başbakan'dan Balkon konuşması 2014 yerel seçimleri

Haber61.Net / Haber Servisi - Ankara - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; son seçimlerde moda ettiği balkon konuşmasını bu seçim sonunda da yaparak geleneği bozmadı. Parti Genel Merkezinin Çukurambar'da bulunan binasının  balkonunda konuşan Erdoğan, " Biz Pensilvaya'ya yada onun buradaki hain uzantılarına buraları asla teslim etmeyiz. Şuan da kaçanlar kaçtı. Yarın kaçanlar da ola bilir. Bazıları için kaçanlarda olur diye şikayetçi oldum. bunlar tüm hesapları ödeyecekler. Sizler bize nasıl hainlik yaparsınız. biz Suriye ile savaş aşamasındayız. Süleyman Şah türbesi bizim için bir topraktır. Oraya yapılacak olan saldırı bize yani türkiye'ye yapılan saldırıdır. Kardeşlerim bunlara Haşhaşileri de geçti. Aziz milletimiz siyasi olarak bir mesaj vermiş ve tavrını ortaya koymuştur. Sandık sonuçları kimin kazandığından çok kimin kaybettiğini gösterir. Bugün ahlak dışı siyaset kaybetmiştir. Montaj siyaseti kaybetmiştir."dedi. 

SİZLERE OSMANLI ŞAMARI ATTILAR

Erdoğan, " Bu ahlaksızlar ve bunlara yol arkadaşı olanlar birer "Osmanlı şamarı yemiştir" harflerinden kan damlayan ve nefret damlayan o manşetleri atanlar birer birer şamar yemiştir. Ey Pensilvanya ne oldu. Sandıkta bugun irade kazandı ne oldu. 21. Yüzyıl da 2014 türkiye'sinde darbe beklendisi içinde vermiş olduğunuz beklendi ne oldu. işte halk burada herşey burada. sandıkta kaybettiniz. Yalan iftira ve şantaj siyaseti artık kaybolmuştur. burası tartışmasız bir demokrasisi dir. buradan muhalefet partilerine açık çağrı yapıyorum. Biz AK Parti olarak bu neticeleri analiz edeceğiz. Nasıl bu kadar oy aldık neden bunu yükseltemedik. şimdi oturup bunları konuşacağız. Sonra bu eksikleri düzelteceğiz ve yola devam edeceğiz." İfadelerini kullandı.

YENİ MUHALEFETE İHTİYAÇ VAR

Konuşmasında Muhalefete yüklenen Erdoğan, " Bu kadar çok büyük hainlik karşısında sizler hiç bunları düşündünüz mü ne oldu diye. bizler daha güçlü demokrasiyi getireceğiz. Batının özlemini duyduğu demokrasi bizde var bizde. artık esi Türkiye yok yeni Türkiye var. Artık eskisi gibi yönetim biçimi olmaz. Yeni Türkiye'nin yeni bir muhalefete ihtiyacı var. Bunlar ile olmaz."dedi. 

TÜRKİYE KAZANMIŞTIR

Erdoğan, " Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bu davanın bayraktarlığını yapma şerefini teslim aldık. bugüne kadar hangi emaneti aldıysak onu canımız pahasına yükseltemeye çalıştık. bundan sonra bizlere ne kadar hizmet verilirse bizlerde bu bayrağı daha yükseklere çıkaracağız. Bizler öncesinden devir aldığımız Bu ülkeyi daha yükseklere taşıyacağız.  Büyük AK Parti ailesi daha iyi çalışacağını düşünüyorum. Bu Bayrağı daha büyük bir sevinçle daha yüksek yerlere taşıyacağınızı düşünüyorum. Genç kardeşlerim bizim açmış olduğumuz kapıdan daha yükseklere gideceğine inanıyorum. Bugün 77 milyon bilsin ki Türkiye kazanmıştır. İyi bilsinler ki bugün yeni Türkiye'nin düğün günüdür."şeklinde konuştu. 

AY YILDIZ HEP BURÇLARDA OLACAK

Erdoğan, "Ak parti'nin bileğini bükemediler. CHP'nin güçsüz olduğu yerde MHP onunda güçsüz olduğu yerde CHP dediler. Ey muhalefet yeni sayfa da Türkiye sevdası her şeyin üzerinde olsun. biz hep ne dedik eğer "Türkiye Kazanacaksa biz kaybetmeliyiz dedik." Kardeşlerim Millet istiklaline uzanan elleri sandığa kömüştür. Sizin bu sağ duyusu bu ülkeye kazandı. Rabbim bu aziz milleti korusun diye dua ediyorum. Rabbim bu milleti doğru yoldan ayırmasın. Seçim mitingleri boyunca bir şeyi özellikle vurguladım.  Biz büyük bir fava taşının sadece hamallarıyız. Yarın biz olmayacağız ve bu dava var olacak. İnşallah Ay Yıldızlı bayrağımız en yüksek burçlarda dalgalanmaya devam edecek."ifadelerini kullandı.

Seçilen Tüm başkanlara seslenen Erdoğan, " Hepsine başarılar diliyorum. Rabbim ülkemi ve milletimi korusun. Zaferimiz kutlu ve mübarek olsun."dedikten sonra beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını kendisini dinlemeye gelen vatandaşlar ile birlikte söyledikten sonra konuşmasını sonlandırdı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem