Başbakan'dan Bahçeli'ye cevap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli'ye ""kaset skandalı" konusundaki açıklamaları için yanıt verdi: "TİB müdahale etti daha fazla nasıl mücadele edebiliriz? Bahçeli kendi iç sorununu hükümete maletme gayretinde!"Devlet Bahçeli, bugün yaptığı açı

Başbakan'dan Bahçeli'ye cevap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli'ye ""kaset skandalı" konusundaki açıklamaları için yanıt verdi: "TİB müdahale etti daha fazla nasıl mücadele edebiliriz? Bahçeli kendi iç sorununu hükümete maletme gayretinde!"

Devlet Bahçeli, bugün yaptığı açıklamada hükümeti kaset skandalı konusunda gerekeni yapmamakla suçlamış ve şunları söylemişti: "Yargıda ses yok. Savcı gecikmeli çalışıyor. MİT ve İstihbaratın ne yaptığı meçhul. İktidarın ne yapmaya çalıştığı ortadayken biz bunu Allah'a havale ediyoruz, milletimize güveniyoruz. 12 Haziran'da seçime bu kadro ile katılacağız. Seçimden sonra ise hesap soracağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler