Başbakan'dan 23 Nisan açıklaması

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da konuştu İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları: Sevgili çocuklar dünyada öyle ülkeler var ki sizin sahip olduğunuz imkanlara sahip olmayan çocuklar var. Yiyecek ekmekleri, içeçek bir damla suları yok. Sizler

Başbakan'dan 23 Nisan açıklaması

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da konuştu
 
İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları:
 
Sevgili çocuklar dünyada öyle ülkeler var ki sizin sahip olduğunuz imkanlara sahip olmayan çocuklar var. Yiyecek ekmekleri, içeçek bir damla suları yok. Sizlere şunları da hatırlatmak isterim bugün biz dünyanın saygın bir ülkesiysek, bugün ekonomisiyle dış politikasıyla önde gelen bir ülkeysek bizim kadar şehitlerimiz ve gazilerimiz büyük katkısı vardır. Bize güzel bir ülke bırakmak için her şeylerini hatta canlarını bile bile verdiler. Şehitlerimizin emaneti olan bu güzel vatanı çok çalışarak güzelleştirmek sizin vazifenizdir. Barışın egemen olması içinde çok çalışacağınız biliyoruz.
 
Siz derslerinizde başarılı olduğununzda aileniz ve öğretmenleriniz de seviniyor. Anneleriniz babalarınız için istediğiniz mutluluğu tüm öğretmenleriniz ve ülkeniz içinde istemelisiniz.
 
Paylaşmak hem ülkemizi hem dünyayı daha da güzelleştirir. Oyunlarınızı oyuncaklarınızı  arkadaşlarla paylaşın. Arkadaşınız sizlerden farklı olabilir, derilerinin rengi farklı olabilir, konuştuğu dil farklı olabilir. Dünyanın diğer çocuklarını da Allah yarattı. Onları da annelerine babalarına hediye etti.
 
Sevgili çocuklar her 23 Nisan'da yaptığım uyarıyı sizlere hatırlatmak istiyorum. Televizyon ve bilgisayar başında çok fazla vakit geçirmeyin. Bir baba ve bir dede olarak bunu hatırlatmak istiyorum. Sizleri parkta ne kadar çok görürsek daha mutlu oluruz.
 
Sizlerin daha güvenli oyun oynaması için yeni alanlar inşa ediyoruz. Sokaklara çıkın arkadaşlarınızla doyasıya oynayın. 
 
Her ne yapıyorsak sizin için yapıyoruz. Sizin için çok çalışıyoruz. Sizlere sonsuz derece güveniyor. Bizi gururlandıracağınızı biliyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bu bayramı bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.
 
'Koltuk' devri, kaldırılacağı iddiaları dedikodu, uygulama devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem